Skip to main content

Servicii Iustina

Home Decor

La Iustina Home, ne dedicăm să vă oferim cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră de design interior. De la perdele și draperii la comandă, sisteme romane, jaluzele și piese de mobilier, până la fete de pernă, fete de masă și cuverturi, avem tot ce vă trebuie pentru a vă transforma casa într-un spațiu confortabil și elegant.

Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a vă oferi consultanță și asistență în alegerea celor mai potrivite produse și soluții de design pentru spațiul dumneavoastră. Fie că căutați să adăugați un strop de eleganță în livingul dumneavoastră sau să creați o atmosferă relaxantă în dormitor, suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați visul în realitate.

Descoperă serviciile

Perdele la comandă

Oferim o gamă variată de perdele, de la cele moderne și minimaliste la cele clasice și elegante, toate create cu atenție la detalii și personalizate pentru nevoile și preferințele Dvs.

Draperii personalizate

Vă ajutăm să adăugați un aer de rafinament și eleganță spațiului dumneavoastră cu draperii fabricate la comandă, adaptate stilului și dimensiunilor camerei.

Consultanță & design

Echipa noastră de designeri vă stă la dispoziție pentru a vă oferi consultanță și asistență în alegerea celor mai potrivite soluții de design pentru spațiul dumneavoastră, astfel încât să reflecte personalitatea și stilul Dvs.

Montaj și instalare

Oferim servicii complete de montaj și instalare, asigurându-ne că perdelele și draperiile dumneavoastră sunt montate corect și arată impecabil în spațiul Dvs.

Reparare și întreținere

Ne angajăm să vă oferim soluții de durată, iar în cazul în care perdelele sau draperiile necesită reparații sau întreținere ulterioară, suntem aici să vă ajutăm să le mențineți în condiții optime.

Ai nevoie de o consultare?

Contactează-ne acum!